Horizon Bee

Lær mere hver dag

Alt om hjemmepasning

Overvejer du om hjemmepasning er noget for dig, og er du i tvivl om hvordan hverdagen vil se ud og om det kan lade sig gøre økonomisk?

I dette foredrag gennemgår vi de mange spørgsmål omkring de pædagogiske valg og de økonomiske muligheder. Vi gennemgår blandt andet børns tilknytning, socialisering og hvordan man får økonomien til at hænge sammen med én indkomst.

Du kan se foredraget når det passer sig og så mange gange, det passer dig.

Amalie, mor til 2, Lemvig
Læs mere
Jeg vil være evig taknemmelig. Da jeg tøvende stod på vippet til at melde min ældste datter ud af vuggestuen for at gå hjemme med mig og sin nyfødte lillesøster. Det gjorde en forskel at høre jeres ærlige beskrivelser af hjemmelivets udfordringer og bekymringer så vel som den ubeskrivelige lykkefølelse der følger med. Det er nu et år siden, jeg tog “springet” ud i hjemmepasserlivet, og det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Tak!

Foredragsholdere

Astrid bor nord for Aarhus og hjemmepasser sine to piger.
Hun er uddannet lærer og har en kandidat i pædagogisk sociologi. Hun er formidler af den pædagogiske og kultursociologiske del i forhold til hjemmepasning.
Astrid Dyrborg
MOr og cand.pæd.
Sammen med Sandra har Rasmus to drenge, som bliver hjemmepasset og hjemmeundervist. Siden 2014 har Rasmus skrevet og holdt foredrag om alt, hvad der vedrører privatøkonomi, herunder investeringer, budgetlægning og gæld. Særligt med afsæt i devisen ‘forbrug mindre med samme livskvalitet’.
Rasmus Firla-Holme
Far, blogger og podcaster

Alt om hjemmepasning

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du få svar på de tekniske spørgsmål om onlineforedraget.

Du vil altid have adgang til foredraget. Skulle HorizonBee en dag lukke, vil du få mulighed for at downloade foredraget til din egen computer.

Al præsentation foregår digitalt via på din computer, telefon, eller tablet via platformen HoriZon Bee.

Når du tilmelder dig, vil du modtage login og direkte adgang til foredraget.

Når det passer dig 🙂

En stor fordel ved digitale foredrag, er, at du kan se det, præcis når du har tid og lyst.

Ja. Under hver video vil der være et kommentarfelt, hvor du kan stille spørgsmål.